Zijn Zeeuws-Vlamingen bereid om verdachte situaties te melden?

donderdag 24 maart 2016

Terneuzen - Vaak blijkt na een inbraak dat buren toch iets opvallends hebben gezien, maar dat ze de politie niet belden. Soms omdat ze twijfelden of het de moeite waard was om te bellen. Of omdat ze bang waren een onschuldig persoon bij de politie te melden. Wat de reden ook is, er kan kostbare tijd en informatie verloren gaan.

Inwoners kunnen bijdragen aan het terugdringen, voorkomen en oplossen van woninginbraken. Om inzicht te krijgen in de mate waarin de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen bereid zijn verdachte situaties te melden bij de politie is er een enquête opgesteld. Het doel van deze enquête is om de acties van de politie beter af te stemmen op de behoeften van de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen. Daarom willen we u vragen om deze enquête in te vullen.

Het invullen van de enquête kost u slechts tien minuten en is volledig anoniem. U kunt de enquête invullen tot en met 10 april 2016.

Het invullen van de enquête kan op de volgende manieren:

 

Een papieren exemplaar kunt u achterlaten op de locatie waar u deze heeft ingevuld.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen