LIVE-chat met Terneuzense wijkagenten

donderdag 10 november 2016

Terneuzen - Agenten in het teamgebied Zeeuws-Vlaanderen zijn actief op social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. Ze willen zich echter nog vaker digitaal laten horen. Daarom is onlangs een pilot gestart om te onderzoeken hoe de Zeeuws-Vlamingen het vinden om hun wijkagent ‘live’ op Facebook te ontmoeten.

Op dinsdagavond 15 november a.s. zijn de wijkagenten Natasja Florussen (Terneuzen Centrum/West) en Kim Demesmaecker (Terneuzen Oost, Othene en Zaamslag) via de Facebook Messenger beschikbaar voor meldingen en  vragen, maar ook voor  het onder de aandacht brengen van een probleem in uw wijk. Zij beantwoorden tussen 19.30 en 21.00 uur de live chat op Facebook. Deze sessie maakt deel uit van het pilotproject waarin we onderzoeken wat de animo is voor deze vorm van digitaal contact met de wijkagent.

Ga naar de Facebookpagina van het Politieteam Zeeuws-Vlaanderen en start een chat door op het icoontje ‘bericht’ te klikken. De chatfunctie is alleen op dinsdagavond 15 november tussen 19.30 en 21.00 uur actief. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen