Doe mee met spel ‘Boef in de wijk’

maandag 28 november 2016

Terneuzen - Op zaterdagmiddag 10 december a.s. wil de politie met burgers op boevenjacht in Terneuzen. Doel van het spel is om deelnemers met andere ogen naar de wijk te laten kijken. Die middag is er een 'boef' actief in de Terneuzense wijken Oudenlandsehoeve / Katspolder. Deelnemers worden tijdens het spel via social media geïnformeerd en krijgen aanwijzingen over de verblijfplaats van de ‘boef’. Vervolgens gaat iedereen met deze aanwijzingen aan de slag. Bent u degene die de boef heeft gevonden of misschien de beste informatie heeft doorgegeven over verdachte situaties? Dan maakt u kans op 1 van de 3 prijzenpakketten welke samengesteld zijn door ZLM Verzekeringen en Clavis.

Uit gesprekken met burgers komt regelmatig naar voren dat zij het soms lastig vinden om een verdachte situatie te melden. Ook is het niet altijd duidelijk wanneer de politie wel en niet gebeld moet worden en op welk telefoonnummer. Het spel 'Boef in de wijk' laat de deelnemers op een leuke manier kennismaken met verdachte situaties. Bovendien maakt het duidelijk hoe belangrijk het is om goed te kijken en te luisteren. Niet alleen dat maar ook het doorgeven van relevante informatie over de verdachte situatie wordt geoefend.

Wilt u meedoen? Kom dan om 14.15 uur naar het wijkgebouw de Hoeve, gelegen aan het Edvard Grieghof 113 in Terneuzen. Het spel begint om 14.30 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Aanmelden kan via wijkagent Natasja Florussen of op één van de volgende manieren:

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen