Beginnend bestuurder heeft slok op

zondag 1 mei 2016

Terneuzen - Een 18-jarige man uit Sluiskil is aan de Westkolkstraat aangehouden. De man was onder invloed en kort voor zijn arrestatie tegen een boom en geparkeerde auto aangereden. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Agenten zagen de bestuurder op zondag 1 mei rond 4.14 rijden op de Axelsedam. Vanwege zijn rijgedrag geven ze de man een stopteken. Dat negeert hij en er ontstaat een achtervolging. Daarbij maakt de man verschillende ernstige verkeersovertredingen. In een 30-kilometerzone reed de man zo’n 100 kilometer per uur, ook negeerde hij een geslotenverklaring. 

De achtervolging eindigt als de verdachte de macht over het stuur verliest op de Westkolkstraat en daar tegen een boom en geparkeerde auto aan rijdt. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar blaast hij 165 ug/l. Aangezien hij beginnend bestuurder is wordt hierop zijn rijbewijs ingenomen. Bij fouillering blijkt de man een kleine hoeveelheid drugs op zak te hebben. Deze is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen