17-jarige jongen neergestoken door onbekende

zondag 21 mei 2017

Terneuzen - In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 03.15 en 04.15 uur, werd via 112 melding gemaakt dat een 17-jarige jongen uit Terneuzen was neergestoken. Dit gebeurde in een brandgang aan de Haringvliet in zijn woonplaats.

De jongen werd tussen 03.15 en 04.15 uur belaagd door een hem onbekend persoon en raakte ernstig gewond. Vrij snel na de melding hebben ambulancemedewerkers de Terneuzenaar naar het ziekenhuis vervoerd. Daar is hij vannacht nog geopereerd. Zijn toestand is ernstig maar wel stabiel.

Rechercheurs zijn meteen een onderzoek gestart. Tot 07.00 uur zondagmorgen is sporenonderzoek gedaan op de plaats waar het incident voorviel. Een aanleiding voor het steekincident is nog niet bekend, ook weten de politie en het slachtoffer niet wie er verantwoordelijk is voor dit feit. Dat willen we wel graag weten en daarom zoeken we naar getuigen die ons mogelijk kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Hebt u iets verdachts gezien of gehoord in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.15 en 04.14 uur dat met dit feit te maken kan hebben? Hebt u meer informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van dit misdrijf? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met ons. Dat kan via het tipformulier dat onderaan dit bericht staat, dan komt u via email in contact met de rechercheur die de zaak behandeld. Maar u kunt ook bellen met het algemene nummer van de politie (0900-8844) of reageren via What’s App (06-1220 7006). Als u liever anoniem uw informatie vertelt dan kan dat via de website of het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem. (www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000)

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen