Terneuzen | straatinfo

overige politie meldingen

Politie controleert op gevaarlijke verkeerssituatie Reuzenhoekseweg

overige

Terneuzen - Zondagmorgen hebben agenten op de Reuzenhoekseweg tussen Terneuzen en de buurtschap Reuzenhoek tien bestuurders bekeurd.

Momenteel is het van twee zijden verboden om met auto's over deReuzenhoekseweg te rijden. Dit geldt ook voor de zijwegen. Dit verbod isingesteld omdat tijdelijk wegwerkzaamheden worden uitgevoerd. Hoewel er vandaagniet gewerkt werd, leverden de bestuurder wel degelijk gevaarlijke situaties op.Op het wegdek staan namelijk pallets met stenen en de bermen liggen momenteelvaak meer dan dertig centimeter lager dan het wegdek. De werkzaamheden en deaanwezige materialen zorgen er voor dat het wegdek niet breder is dan de breedtevan een personenauto met aan n zijde de pallets met stenen als obstakel en aande andere kant de lage berm. Ondanks dat er niet gewerkt wordt, is het zeergevaarlijk om over deze dijk te rijden.

Agenten zagen dat, ongeacht deze obstakels, er ook hard werd gereden. In veelgevallen meer dan zestig kilometer per uur. Niet alle overtreders zijn staandegehouden, ook keerden nog een aantal passanten. De overtreders kunnen een boetevan90 euro tegemoet zien.

De dijk is met hekken afgesloten, maar deze worden vermoedelijk af en toedoor passanten aan de kant gezet. De agenten stelden vast dat de bebording zeerduidelijk is. Het blijft tot zeker vrijdag 12 juni verboden om over deReuzenhoeksedijk te rijden. De politie zal de komende dagen nog meer controlesuitvoeren en zo nodig bekeuringen uitdelen.

Soortgelijke berichten

Politie controleert bij wegwerkzaamheden
Coevorden

Politie controleert beroepsgoederenvervoer.
Rotterdam

Politie controleert aanhangers
Harlingen

Politie controleert verkeer Uffelte
Uffelte

Politie controleert in verkeer
Nieuwe Pekela

Politie controleert quads in Breda
Breda

Getuigen gezocht van verkeersconflict
Purmerend

Verdachte aangehouden poging doodslag
Hoofddorp

Keien op wegdek aanleiding ernstig ongeluk; getuigen gezocht
Schijndel

Bekeurd voor niet handsfree bellen en rijden door rood
Zaandam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio