Terneuzen | straatinfo

overige politie meldingen

Bloemendiefstallen begraafplaats Terneuzen opgelost

overige

Terneuzen - Door een bekentenis van een 61-jarige vrouw uit Terneuzen heeft de politie een aantal bloemendiefstallen op de begraafplaats aan de Bellamystraat opgelost. Wroeging is voor de vrouw aanleiding geweest om zich te melden op het politiebureau.

Grote impact

In de afgelopen jaren, tussen 2009 en 2013, zijn er in totaal 16aangiftes gedaan van diefstal van bloemen en planten van graven en de urnenmuurop de begraafplaats. Op de nabestaanden heeft dit grote impact gehad. Nadat eenbloedverwant de verdachte op heterdaad betrapt, worden de gangen van de vrouwdoor de politie nagegaan. Als uit het onderzoek bekend wordt wie de vrouw is,krijgt zij een uitnodiging voor een gesprek op het politiebureau. Zij ontkent ineerste instantie iedere betrokkenheid bij de diefstallen.

Bekentenis

Omdat de vrouw wroeging krijgt, meldt zij zich de volgende dag opnieuw op hetpolitiebureau. Dan bekent zij enkele malen bloemen en planten van debegraafplaats meegenomen te hebben. Hiervan is een proces-verbaal opgemaakt. Devrouw zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden voor haardaden.

Soortgelijke berichten

Vrouw aangehouden voor diefstal vanaf begraafplaats
Tilburg

Brandstichting chalet Noordwelle opgelost
Noordwelle

Vernieling JOP opgelost
Berghem

Straatroof snel opgelost
Amsterdam

Inbraken op vakantiepark opgelost
Weert

Inbraak vakantiewoning opgelost
Kortgene

Overval videotheek opgelost
Assen

11 misdrijven opgelost na aanhoudingen
Purmerend

Vermissing snel opgelost dankzij doortastende agenten
Callantsoog

Twee zaken opgelost door DNA-match
Reuver

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio