Terneuzenaar zwaar mishandeld

dinsdag 28 juni 2016

Terneuzen - Rond 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag is net buiten een café in de Noordstraat in Terneuzen een 26-jarige inwoner van die plaats zwaar mishandeld door een groepje mannen. Hij heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

Het slachtoffer ging het café binnen en zijn vriendin werd direct bij binnenkomst geduwd door een voor hun onbekend meisje. Het meisje werd op haar gedrag aangesproken door de twee en toen ging de vriend van het meisje zich met de zaak bemoeien door de 26-jarige Terneuzenaar een harde duw te geven. De Terneuzenaar en zijn vriendin reageerden hier niet op en liepen het café binnen. Een tijdje later besloten ze toch maar weg te gaan, omdat de sfeer al een beetje verpest was.

Eenmaal buiten werd de Terneuzenaar ineens in zijn rug getrapt. Toen hij zich omdraaide zag hij dat dezelfde man die hem even tevoren geduwd had dit vermoedelijk op zijn geweten had. Ineens haalde de man uit en werd de Terneuzenaar in zijn gezicht gestompt. Toen hij ten val was gekomen, vermoedelijk als gevolg van de klap, stonden er ineens allemaal mannen om hem heen en werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. De vriendin van de Terneuzenaar is hulp gaan halen en heeft intussen 112 gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen stoof de groep uiteen en was iedereen verdwenen.

Het slachtoffer is naar de huisartsenpost gegaan en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Door de politie zijn getuigenverklaringen opgenomen. Op basis daarvan kon zondagmiddag een 18-jarige jongeman uit Terneuzen worden aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. De jongen is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij is in verzekering gesteld. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie is de zaak verder aan het onderzoeken.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen