Getuigen gezocht van vechtpartij Terneuzen

woensdag 27 april 2016

Terneuzen - De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over een vechtpartij die plaatsvond in de Nieuwstraat, ter hoogte van de Dijkgang, in Terneuzen in de nacht van dinsdag op woensdag.

Bij deze vechtpartij is een 26-jarige man uit Aardenburg dusdanig mishandeld dat hij buiten westen raakte en in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hij heeft een flinke verwonding aan zijn achterhoofd opgelopen. De toedracht van de mishandeling is nog onbekend, daarom hoopt de politie dat er mensen zijn die iets meer over de vechtpartij kunnen en willen vertellen.

Agenten kwamen ter plaatse toen de man bewusteloos op straat lag. Omstanders vertelden hen dat het slachtoffer was geslagen door een groepje mannen met een Turks uiterlijk. Nadat het slachtoffer op straat was gevallen, lieten zij hem achter, stapten in een klein model personenauto (mogelijk een Volkswagen Polo) en verdwenen. Door de agenten is nog naar de auto gezocht, maar deze is niet meer aangetroffen.

Mensen die iets meer kunnen vertellen over deze mishandeling die plaatsvond in de Koningsnacht tussen 04.00 en 04.30 uur, worden verzocht zich te melden bij de politie in Terneuzen. Dat kan persoonlijk door even langs te gaan op het politiebureau, maar dat kan ook telefonisch via 0900-8844. Hebt u informatie die u liever anoniem door wilt geven, dan kan dit via 0800-7000, de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen