Tweetal aangehouden na reeks diefstallen

woensdag 2 augustus 2017

Terneuzen - Woensdag zijn in een woning aan het Oostelijk Bolwerk en op het politiebureau twee mannen aangehouden in een onderzoek naar diverse diefstallen.

Ze werden gearresteerd tijdens een vervolgonderzoek naar een reeks inbraken aan het Oostelijk Bolwerk, waarbij op 17 juli jl. reeds een inbreker was aangehouden. Woensdagmorgen werd een 23-jarige Terneuzenaar in de woning aan het Oostelijk Bolwerk aangehouden. Rond 13.00 uur meldde de tweede man zich op het politiebureau, waar hij werd aangehouden. Het gaat om een 37-jarige inwoner uit Terneuzen.

Het tweetal wordt verdacht van meerdere diefstallen en inbraken. Zo is ingebroken in een kantoor van een flatgebouw aan het Oostelijk Bolwerk en werd een diefstal gepleegd bij een winkel in het centrum van Terneuzen. Verder worden de mannen verhoord over een diefstal van een fiets en een inbraak in de woning.

Beide mannen zijn woensdag verhoord. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen