Tip leidt naar hennepkwekerij en vuurwapens met munitie

zaterdag 21 januari 2017

Terneuzen - Vrijdagavond werd in een woning aan de Oranjestraat een hennepkwekerij, twee pistolen en een hoop munitie gevonden. Er werd een man aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De kwekerij werd rond 23.30 uur ontdekt en bestond uit een kweekruimte in de slaapkamer met tachtig hennepplanten. Agenten arresteerden een 30-jarige inwoner uit Terneuzen.

De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hij wordt zaterdag verhoord.

De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Bij nader onderzoek in de woning werden verder een zwaar kaliber pistool en een alarmpistool gevonden. Verder werden in de woning diverse patronen van verschillende kalibersoorten gevonden. De wapens en de munitie zijn voor verder onderzoek in beslag genomen.

Ruikt u henneplucht of denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen