Terneuzen | straatinfo

drugs politie meldingen

Hennepkwekerijen ontdekt en geruimd

drugs

Terneuzen/ Kloosterzande - Agenten hebben woensdag 10 juni op twee locaties in Zeeland hennepkwekerijen opgerold. Daarbij zijn twee aanhoudingen gedaan. In totaal zijn 433 planten vernietigd.

In een woning aan de Michiel de Ruijterstraat is eenhennepkwekerij met 377 planten geruimd. De 26-jarige bewoner is opgepakt. Hij isvoor verder onderzoek vastgezet.

In de Rozenstraat is een kwekerij met 45 planten ontdekt. Ookde stroom werd illegaal van het netwerk afgetapt. De 43-jarige bewoner isaangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpakvan hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leverenbrandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerdemisdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers dietips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aande politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld MisdaadAnoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Twee hennepkwekerijen in woningen ontdekt
Oirschot

Hennepruimdag in district Zeeland-West-Brabant
Tilburg

Hennepkwekerij ontdekt in flat
Bergen Op Zoom

Hennepkwekerijen in omgeving Breda geruimd
Breda

Hennepkwekerij ontmanteld
Hilversum

Hennepkwekerij ontdekt na wateroverlast
Meppel

Hennepkwekerij opgerold
Weesp

Hennepkwekerijen geruimd in Tilburg
Tilburg

Hennepkwekerij aangetroffen na afsluiten water
Almere

Politie ruimt hennepkwekerijen in Rijsbergen (2) en Etten-Leur (1)
Rijsbergen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio