Hennepkwekerijen ontdekt en geruimd

donderdag 11 juni 2015

Terneuzen/ Kloosterzande - Agenten hebben woensdag 10 juni op twee locaties in Zeeland hennepkwekerijen opgerold. Daarbij zijn twee aanhoudingen gedaan. In totaal zijn 433 planten vernietigd.

In een woning aan de Michiel de Ruijterstraat is eenhennepkwekerij met 377 planten geruimd. De 26-jarige bewoner is opgepakt. Hij isvoor verder onderzoek vastgezet.

In de Rozenstraat is een kwekerij met 45 planten ontdekt. Ookde stroom werd illegaal van het netwerk afgetapt. De 43-jarige bewoner isaangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpakvan hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leverenbrandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerdemisdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers dietips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aande politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld MisdaadAnoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen