Verdachte situatie op De Rede

dinsdag 27 september 2016

Terneuzen - Dinsdag heeft de politie onderzoek gedaan naar een melding dat een man met een vuurwapen op de school De Rede aan de Oude Vaart aanwezig zou zijn.

De politiemeldkamer kreeg rond 11.40 uur een melding van deze verdachte situatie. Vele politie-eenheden en ook de politiehelikopter gingen met spoed naar de school. De politie onderzocht het gebouw, maar trof daar niets bijzonders aan, ook geen verdachte mensen.

Tijdens de zoektocht zijn de leerlingen tijdelijk in hun lokalen gebleven. Rond 13.45 uur mochten zij naar de aula, waar ze verder opgevangen werden. Op school was er tijdens het incident volledige rust onder de leerlingen en de leraren. Om de situatie overzichtelijk te houden, is het gebouw van de school aan het begin van de middag afgesloten geweest.

De melding heeft veel vragen opgeleverd. De politie onderzoekt wie deze melding heeft gedaan. De politie kreeg diverse vragen wat dit betekent voor andere scholen. Maar andere scholen hoeven zich totaal geen zorgen te maken.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen