Politie komt met Mobile Media Lab naar Terneuzen

maandag 20 juni 2016

Terneuzen - Op zaterdag 25 juni 2016 staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Havendagen in Terneuzen. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van burgers met de digitale dienstverlening van de politie.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de digitale dienstverlening van de politie: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app etc. De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. De onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

De politie gaat graag met de bezoekers van de Havendagen in gesprek over onderwerpen zoals veiligheid in de wijk en politie op social media. Bezoekers van de Havendagen zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab. Het lab staat die dag tot ongeveer 17.00 uur op het terrein van de Havendagen in Terneuzen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen