Gestolen caravan teruggevonden

zondag 17 september 2017

Oudelande - Afgelopen nacht is een caravan gestolen van de oprit bij een woning aan de Everingseweg. Kort na de diefstal is deze op de Zwinweg onbeheerd achtergelaten.

Voorbijgangers zien omstreeks 02.10 uur een onbeheerde caravan die gedeeltelijk op de Zwinweg staat. Omdat de situatie gevaar oplevert voor weggebruikers wordt hiervan melding gedaan bij de politie. Agenten achterhalen al snel de eigenaar van de caravan en nemen contact op. Dan blijkt dat deze vanaf de oprit is gestolen.

Een van de bewoners vertelt dat hij omstreeks 02.00 uur geluid heeft gehoord en dat kort daarop een auto hard is weggereden. Vermoedelijk heeft de diefstal rond die tijd plaatsgevonden. De dieven hebben de caravan kennelijk niet goed aangekoppeld en is deze op de Zwinweg losgekomen van hun voertuig.

We zijn op zoek naar mensen die afgelopen nacht voor of na 02.00 uur iets verdachts hebben gezien in de Everingseweg of op de Zwinweg. Deel deze dan via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terneuzen | 112 alarmeringen Terneuzen | Goedkoop Tanken in Terneuzen | Supermarkten in Terneuzen | Weerbericht Terneuzen